Goedkoopste Crematie van Friesland

Respectvol en waardig, zo wenst iedereen zijn afscheid. Wij realiseren een passende crematie, tegen een vaste (lage) prijsstelling, voor elk budget. Ook al is de crematie nog zo eenvoudig, bij ons is het altijd stijlvol. Dat kan alleen omdat we persoonlijk betrokken zijn. Bekijk onze pakketten online, de crematie regelen we uiteraard in overleg telefonisch of persoonlijk, waar u wilt. Bel gerust, we zijn er 24/7.

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.3
4.5
178 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1410 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
Zeer positief
Het eerste contact voelde gelijk goed werd goed naar onze wensen geluisterd en kregen goed advies over onze vragen niets dan lof
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-08-2022 John, Zaandam
10
5
Uitmuntende organisatie
Uitvaart 24 past zich goed aan aan de wensen van de uitvaart. Communicatie is goed en snel. Overzicht van de kosten zijn duidelijk en ze kunnen alles regelen voor je. Zeer tevreden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-08-2022 Erik, Rotterdam
10
5
Niets op aan te merken
Niets op aan te merken
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-08-2022 Max, Den haag
10
5
Respectvol
Mijn zuster Cornelia (85) is 25 juni overleden. Ik ben zijn zeer snel geholpen en alles ging in goed overleg. Duidelijke uitleg, ruimte voor ideeën en tips. Mede door de prettige en enthousiaste begeleiding van Thea van Veenschoten (zij verdient een 10 met een griffel) is alles rondom de uitvaart goed en respectvol verlopen. Dat rouwverdriet zal eenieder op zijn eigen manier verwerken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-08-2022 Dicky, Den Haag
10
5
Goede meedenkende medewerkers
Mijn moeder kwam te overlijden om 6.15 uur gezocht naar een uitvaartverzorging en kwam bij uitvaart24 terecht. Gebeld kreeg een medewerker te spreken en afspraak gemaakt om 9.30 uur stonden Anita en collega Niels bij ons en werd mijn moeder verzorgd en thuis op gebaard. Met Anita gelijk de crematie besproken dit ging heel rustig en er werd goed meegedacht . Met Anita afgesproken dat de uitvaart begeleider Maikel Naarden met ons contact op zou nemen . Wat een rustige man met zo veel empathie Kon alles goed met hem bespreken en hij heeft op een prima manier de crematie begeleid . Al de aanwezige vonden dit ook wij zijn heel blij met hoe alles is gegaan Uitvaart24 staat bij mij in de agenda al hoop ik het niet snel nodig te hebben
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-08-2022 Ad, Haarlem
9
4.5
Heel fijn geregeld allemaal vooral goede contqcten met Anita en Micheal
Prima!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
01-08-2022 Rebecca, Schiedam
10
5
Zeer empatisch en uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Geweldig meelevende organisatie. Ook prijs verhouding is uiterst goed. Op 4 mei is mijn schoonvader overleden en op 5 mei zijn wij ouders geworden. Wij hadden nauwelijks contact met mijn schoonouders maar begrepen van mijn schoonmoeder dat zij niet verder kwam met een begrafenisondernemer. Zij zijn immers niet verzekerd en ook nooit verzekerd geweest voor uitvaartkosten. Uiteindelijk hebben wij dan ook noodgedwongen de verantwoordelijkheid genomen Het lichaam van mijn schoonvader lag inmiddels al 10 dagen in het mortuarium omdat ik nog herstellende was en ben van een spoedkeizersnede en we ons eerst op de kraamweek hebben gefocust. Ik heb uitvaart24 alles uitgelegd en zij waren uiterst begripvol en hebben enorm meegedacht met ons. Ook hebben zij daarna uiterst snel actie ondernomen en alles geregeld. Ze hebben ons echt ontzorgd. Ze hebben ons zelfs een kaartje gestuurd met een enorm mooi, lief en persoonlijk bericht. Daarnaast is het bedrijf aanzienlijk goedkoper dan andere bedrijven. Als de gemeente er tussen was gekomen waren we nog duurder uit geweest aangezien zij het gaan verhalen bij de nabestaanden (zelfs als de erfenis verworpen is).
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
30-07-2022 Joyce van Leeuwen , Rotterdam
8
4
Vlotte en goede service
Onze moeder/oma is in juni overleden. Wij zijn zeer vlot geholpen en alles ging in goed overleg. Duidelijke uitleg, ruimte voor eigen ideeën en tips. Mede door de prettige en enthousiaste begeleiding van Thea van Veenschoten is alles rondom, en de uitvaart goed geregeld. Ook de begeleiding van de dames die de overledene verzorgden was prima in orde. Zeer respectvol! Dat er na een aantal weken wordt gebeld door Budget Uitvaart24 hoe het gaat en of er nog vragen zijn is uiteraard zeer attent. Het gemis van onze moeder/oma is groot. Dat rouwverdriet zal eenieder op zijn eigen manier verwerken. Wij kunnen Budget Uitvaart aanbevelen! Vriendelijke groet, Jolanda, Anne-Marie, Jorik en Wouter
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
28-07-2022 Jolanda, Deventer
10
5
Betrouwbaar,goede communicatie en inleving in de situatie, correcte wijze van werken,
Nu voor de 3 keer binnen de familie gekozen voor Uitvaart 24, daar deze uitvaartorganisatie zeer deskundig-, meelevend, en uiterst correct is in de wijze van afwikkeling van alle zaken die op iemand afkomen na een overlijden. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk, reageren adequaat op vragen en hebben een plezierige manier van omgang. Deze onderneming beveel ik zeker aan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-07-2022 Arthur Suthoff, Taradeau, Frankrijk
9
4.5
Een uitvaartorganisatie zonder veel poespas en zeer betaalbaar is!
Als oud-medewerker van een begraafplaats/crematorium heb ik vele uitvaartorganisaties langs zien komen. Echter Uitvaart24 sprong er voor mij uit omdat zij ondanks de lage tarieven altijd toch een hele mooie respectvolle uitvaartplechtigheid neer konden zetten. Toen mij door familie, met een kleine budget, werd gevraagd om een uitvaart voor te bereiden heb ik direct voor Uitvaart24 gekozen. Maanden van te voren had ik een intakeformulier van Uitvaart24 via internet ingevuld. Toen het overlijden bekend was heb ik direct gebeld en is alles direct in gang gezet. Familie kijkt nu terug op een mooi afscheid.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-07-2022 Leo, Den Haag

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews